Support:  06 41 98 67 63
Computer reparatie en support altijd en overal
Mogelijkheid tot het afsluiten van een supportcontract
Successvolle oplossing voor elk probleem is gegarandeerd

Reparatie

Wij repareren laptops, desktops en servers, zowel op locatie als vanuit het bedrijf. Als u een defect systeem heeft is het prettig om te weten dat dit snel en kundig gerepareerd kan worden. Wij werken met professional welke meerdere jaren ervaring hebben met het repareren van alle soorten hardware.

Voor het succesvol afhandelen van een reparatie werken wij volgens onderstaande stappenplan (AAUN).

Wij zijn er van overtuigd dat op deze wijze de klant altijd duidelijk heeft wat er mijn zijn of haar product gebeurd. Tevens voeren wij na iedere reparatie een hardware scan uit om te controleren of de overige componenten ook nog stabiel zijn, na aanleiding van de resultaten van deze scan brengen wij dan als laatste nog advies uit.

Beheer en ondersteuning op afstand:

Het is bij ICTS ook mogelijk om beheer en ondersteuning op afstand te krijgen. Op hier gebruik van te kunnen maken is het van groot belang dat u aangemeld bent als klant bij ons, hiervoor kunt u contact opnemen met onze Sales afdeling.

Verbinding met één van onze professionals kan al vanaf:

* €8.50 voor 15 minutes

8,50Maak nu verbinding!

Reparatie, Beheer en Ondersteuning:

Product kaptop onder garantie? Wij doorlopen voor u het gehele traject, ook bij producten die niet via ons zijn aangeschaft.

Desktops

Wij streven ernaar elke reparatie binnen 24 uur gereed te melden. Wanneer er onderdelen besteld moeten worden kan dit langer duren.

Laptops

Meest voorkomende schade bij mobiele apparatuur is waterschade. Neem in dit geval zo snel mogelijk contact met ons op!

Analyse is altijd gratis!

Wilt u een professiele analyse van uw probleem dan kost u dit niks! Wij stellen gratis voor u vast wat er moet gebeuren. Als dit op locatie gebeurd betaald u alleen de reiskosten.

Ondersteuning op afstand

Tel. 06 41 98 67 63

Heel veel problemen kunnen op afstand geanalyseerd en vaak ook op gelost worden.

Bel ons voor een afspraak!